South Bank - London

Loveld

South Bank is een schitterende rivieroever in het hart van Londen, net over de Theems vanaf de Big Ben, de parlementsgebouwen en Covent Garden.

South Bank is het culturele hart van de stad en de thuisbasis van Londens meest kenmerkende architectuur, bezoekersattracties, theaters, podiumkunsten en designwinkels. Het is het hele jaar door een bruisend gebied met vele bezienswaardigheden en activiteiten, waaronder gratis evenementen en festivals.

South Bank is wordt ook een unieke plek om te wonen. Hieraan wordt momenteel enorm hard gewerkt en de realisatie van het totaal gebied zal rond eind 2019 liggen. 

Om dit wervelende gebied te kunnen realiseren wordt er hard gewerkt door diverse aannemers uit verschillende europese landen. Bomecon heeft het genoegen om aan meerdere bedrijven specialistische hijsgereedschappen te leveren. Langere tijd is de nieuwe Maxi-steker 25.000 in London geweest om gevels te kunnen plaatsen. Momenteel is de Maxi-steker 8000 operationeel en wordt er voor gebruik dit najaar een nieuw type maxi-steker gebouwd met een licht eigen gewicht maar met een capaciteit van 10.000 x m.

Meer projecten