Epo New Main

New Main B.V.,bestaat uit een samenwerkingsverband van drie TBI-ondernemingen: J.P. van Eesteren, Croon en Wolter & Dros

Het European Patent Office heeft meerdere vestigingen in Europa, het hoofdkantoor is gevestigd in München. Het nieuwe kantoor voor de Nederlandse vestiging komt te staan op de kavel van het bestaande kantoor in Rijswijk. Het pand wordt omstreeks 2017 in gebruik genomen. Met meer dan 2500 medewerkers in Rijswijk (nabij Den Haag) is de EPO de grootste internationale organisatie in Nederland. Vorig jaar zag men een doorbraak in het oplossen van de langdurige kwestie van kantooraccommodatie voor het personeel. In juni besloot de Organisatie Administratieve Raad de aanbeveling te bevestigen voor het realiseren van een nieuw kantoorgebouw, deze zal  de 40 jaar geleden gebouwde en belangrijkste toren vervangen.

 

Bomecon mag hier met de Combi-steker 5000, Maxi-steker 10.000 en een laadbordes UL een mooie bijdrage leveren voor het realiseren van dit gebouw. Met name het plaatsen van de groenvoorziening in de ruimte tussen de gevel en de glaswand voor de gevel heeft een mooi stukje werk opgeleverd voor onze gereedschappen.

Meer projecten