Boston & Seattle op de Wilhelminakade te Rotterdam

J. P. van Eesteren TBI

Er wordt vollop gebouwd aan de skyline van Rotterdam. Eerder verscheen en al de Rotterdam van Rem Koolhaas en nu staat er binnenkort een pracht van een gebouw naast. Het gebouw bestaat uit twee woontorens van in totaal 23 verdiepingen hoog: Boston & Seattle. De torens worden gerealiseerd aan de noordzijde van de Wilhelminapier tussen het Luxor Theater en woontoren New Orleans. Het gebouw ligt aan de Rijnhaven, parallel tussen de Antoine Platekade en de Otto Reuchlinweg en tussen het Van der Hoevenplein en het De Monchyplein

http://www.boston-seattle.nl/nl/home.html

 

Voor de realisatie van dit enorm project hebben wij als Bomecon het genoegen dat we diverse hijsgereedschappen mogen leveren om efficiënter en beter te kunnen werken.

Onze evenaar van 6,5 meter en een werklast van 30 ton siert de lucht tijdens het hijsen van de elementen. En inmiddels is de I-boom 6 met vorkenbord ook ingezet om alle pallets benodigd voor de afbouw op de etages te plaatsen. Binnenkort krijgt ons Ultra light bordes een plekje aan de gevel om de bevoorradig van goederen beter te kunnen stoomlijnen.

Wij zijn dan als Bomecon super trots op het aandeel dat we van J.P. van Eesteren TBI mogen leveren binnen de realisatie van dit project.

Foto's copyright http://www.boston-seattle.nl/nl/home.html

Meer projecten