Maxi-steker 25000 naar project: Kalasatamankatu Helsinki

Peri GmbH - Peri Suomi Ltd. Oy (Finland)

Helsinki in aanbouw

Helsinki zal in de komende decennia sneller blijven groeien dan ooit. In de nabije toekomst zal een waterkantroute 16 km lang langs de oever van Helsinki kronkelen. Inwoners en bezoekers hebben uitstekende mogelijkheden voor recreatieve activiteiten in een aantrekkelijke maritieme omgeving.

De komende decennia zullen de bouw van een aantal nieuwe wijken - zowel aan de oevers van Helsinki als verder binnenland - samen met de uitbreiding van een aantal oudere wijken zien. De kwaliteitseisen voor de bouw zijn strikt, met een aantal ecologische zorgen, ook in aanmerking genomen bij de planning van nieuwe wijken en gebouwen.

Met inbegrip van Helsinki en de steden Espoo, Vantaa en Kauniainen overschrijdt de totale bevolking van het hoofdstedelijk gebied van Helsinki momenteel meer dan 1 miljoen inwoners. In de regio worden veel volledig nieuwe wijken gebouwd, met de belangrijkste bouwprojecten op het gebied van Kalasatama, Pasila en Jätkäsaari. Deze grootschalige bouwprojecten zullen bijdragen aan de verdichting van de stedelijke structuur van Helsinki, met het uitgebreide openbaar vervoerssysteem dat de stadsdelen op een milieuvriendelijke manier verbindt.

In de aankomende jaren zal er een compleet nieuwe binnenstad verrijzen, wordt er een nieuwe haven aangelegd (met grote cruiseterminal) en zullen er nieuwe woonwijken worden gerealiseerd in Helsinki. Hiervoor wordt er veel hoogbouw gepleegd.

Het project wordt zo groots dat er ook groots is gedacht en voor het realiseren van al deze panden zal er gebruik worden gemaakt van onze laatste innovatie, de Maxi-steker 25.000.

Deze is aangekocht door Peri Suomi Ltd. Oy om hier vol ingezet te gaan worden. https://www.perisuomi.fi/

Meer succesverhalen