Wij denken in oplossingen, op grote hoogte
Lees meer

Wij verhuren uitersten voor onder de kraan

WIJ GAAN VERHUIZEN!

Dit houdt in dat we in de aankomende 2 weken gaan verhuizen en dit voor ons een wat rommelige periode wordt waarbij we de lopende opdrachten al goed in planning hebben gewaarborgd, alleen de direct te uitvoeren aanvragen en leveringen zullen iets hinder kunnen ondervinden hiervan.

Per 22 mei zullen we volledig verhuisd zijn naar: Rijnerf 9, 3861 PV op bedrijventerrein de Flier te Nijkerk.

 

Slim, Veilig en Verantwoord hijsen!!

Bomecon is een innovatief bedrijf en deskundig in uitersten in hijstechniek. We leveren al dertig jaar innovatieve producten, hijsgereedschappen, hijsbegeleiding en maatwerkoplossingen.

Onze producten zijn gebouwd volgens de geldende  (Nen-, Arbo-) normen en richtlijnen.  Daarnaast worden alle Bomecon producten gekeurd en periodiek herkeurd door Aboma/ Amtek.

We werken met ervaren en deskundige vakmensen die continue op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen. Wij worden dan ook bij ‘acute’ complexe (hoog, zwaar, moeilijk) constructieve problemen door klanten betrokken voor het vinden van passende oplossingen.

Wij voegen met Bomecon Construction Equipement en Verhuur waarde toe door ervoor te zorgen dat U met onze hijsgereedschappen slim, veilig en verantwoord kan presteren.

Meedenken in hijsoplossingen op grote hoogte.
Engineering